You are here

Over ons

Syngenta Flowers Europe is de distributie organisatie van Syngenta binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten (EAME) en houdt zich bezig met de verkoop van jonge planten, zaden en onbewortelde stek aan de professionele tuinder. Deze kan rekenen op een intensieve ondersteuning en heeft toegang tot een breed scala aan producten van verschillende leveranciers waaronder Syngenta Flowers.

     

Syngenta Flowers opereert met behulp van een toegewijd, onafhankelijk netwerk, dat de vaktuinbouw voorziet van een breed scala aan producten en diensten die de rentabiliteit verbeteren.

Vanwege ons diepgaande inzicht en kennis van zowel de planten als de branche zijn wij in staat aan de verschillende eisen van commerciële telers, retailers en consumenten te voldoen. Wij kunnen daarbij terugvallen op 140 jaar ervaring in de bloemenbranche, onze toeleveringsketen en onze kracht in research en development.

Wij streven ernaar de favoriete leverancier van telers te zijn vanwege onze uitstekende dienstverlening en efficiënte toelevering.

Syngenta Flowers is onderdeel van Syngenta Lawn and Garden. Syngenta is één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven in de branche met meer dan 25.000 werknemers in meer dan 90 landen, die allemaal ons doel nastreven: het verwezenlijken van de mogelijkheden van planten.

Wij zijn wereldwijd actief en onze activiteiten beschermen het milieu, verbeteren de gezondheid en leefbaarheid. Ze dragen tevens bij aan verhoging van de teeltopbrengst met behulp van wetenschap van wereldklasse en omdat wij toegewijd zijn aan onze klanten. Meer informatie is te vinden op www.syngenta.com of www.growmorefromless.com.