You are here

Verwelkom het voorjaar vroeg

Nieuws
11.04.2018
Iberis

Na een lange winter snakken we naar kleur. Met de hartverwarmende Saxifraga Alpino Early™ is verder zoeken niet nodig! Die bloeit vanaf januari - eerder dan enige andere Saxifraga op de markt - en gaat door tot ver in mei. Saxifraga Alpino Early™ trekt massa's bijen aan en biedt het breedste kleurengamma dat in de handel verkrijgbaar is. In 2018 worden bovendien nog twee nieuwe kleuren gelanceerd. Verder is er ook nog de extreem lange houdbaarheid. Er zijn veel redenen om van deze serie te houden.

De perfecte metgezel om de winterblues te verslaan is de sprankelende witte Iberis Snowsurfer™ Forte. Die bloeit ook vanaf januari met puur witte bloemen boven donkergroene bladeren. De nieuwe Forte-types hebben een sterk verbeterde vertakking en grotere uniformiteit. Iberis Snowsurfer™ Compact heeft als verrukkelijke voorjaarsbloeier een verzorgde, compacte groeiwijze. En juist wanneer de meeste Iberis-planten op hun retour zijn, hebben wij de laatbloeiende Snowdrift™, die ideaal is voor afzet later in het seizoen.

Geen wonder dat er vorig jaar van Iberis en Saxifraga in Europa samen meer dan zeven miljoen exemplaren zijn verkocht. Het is dan ook geen verrassing dat ze respectievelijk nummer 3 en nummer 1 in Europa waren als bestverkopende vaste planten voor het voorjaar.