You are here

Vertegenwoordigers ontdekken geheim

Nieuws
22.10.2018
Agents discover secret

Locatie: Secret garden, Moncarapacho, Portugal. Tijdstip: zomer 2018.

Italiaanse vertegenwoordigers hebben deze zomer samen met technici, klanten en een salesmanager een bezoek gebracht aan onze lopende Mandevilla Rio®-proeven.

De mysterieuze dame met de Mandevilla-tatoeage die onze gasten rondleidde, was niemand minder dan Syngenta Flowers® Senior Veredelaar Wendy Bergman. Ze heeft een prachtige tatoeage met de bloemen die ze heeft veredeld tijdens haar indrukwekkende loopbaan: Azalea, Gaillardia en Mandevilla.

De bezoekers waren vooral blij met een nieuwe witkleurige Rio® (Serene White) en vier nieuwe rode rastypes die uitzonderlijk kleurvast zijn – een rood dat nooit vervaagt!

Niet alleen in Moncarapacho (Zuid-Portugal), maar ook in Andijk liepen er spannende Rio®-proeven om nieuwe Mandevilla-rassen onder verschillende omstandigheden te testen. De Rio®-rassen zijn goed bestand tegen hitte en gemakkelijk te telen. De beste kandidaten met gelijkwaardige eigenschappen uit deze proeven worden onderdeel van het succesvolle assortiment, dat al een groot aantal intense kleuren bevat.

De bezoekers waren enorm enthousiast over onze experimentele rassen. Dan kan het nooit lang meer duren voordat een of meer van deze schitterende mandevilla's verkrijgbaar zijn. Zou Wendy die introductie gaan vieren met een nieuwe tatoeage ...?