You are here

Save the date

Nieuws
21.08.2018
Save the date

De herfst staat in het teken van het zachtere licht en de rijke kleuren. Een artistiek seizoen. Onze Autumn Trials, de najaarsproeven in Andijk, vormen daar geen uitzondering op. Op 29 oktober bent u van harte welkom.

Dit jaar kunt u genieten van ons uitgebreide cyclamenassortiment, inclusief onze baanbrekende, vroegbloeiende minicyclaam-serie SeeWhy®. Met dit unieke assortiment kunnen telers efficiënter plannen en produceren, terwijl retailers op een vroege afzet worden getrakteerd. Deze compacte, uniform bloeiende planten sluiten perfect aan bij dit seizoen en zullen zeker in de smaak vallen bij de consument.

En dan is er nog de uniforme najaars- en voorjaarsbloei van onze grootbloemige violenlijn FINO. Sterk, van onderaf vertakt en het feit dat FINO niet echt wil strekken, maken deze grootbloemige viool uitermate geschikt voor de productie in potten van 9 tot 11 cm.

Een ander highlight van de Autumn Trials is ons onmisbare Poinsettia-assortiment met nieuwe rassen, zoals de zeer opvallende Mirage Red en de bekroonde Titan-lijn met keuze uit sprankelend roze en stralend wit.

Nog afgezien van onze Capsicum- en Solanum-programma's, lenen de Autumn Trials zich perfect voor het peilen van de stemming van het seizoen, en tevens het vastleggen van de juiste partijen. 

Wilt u aanwezig zijn bij deze najaarsproeven, neem dan even contact op met uw Syngenta Flowers®-vertegenwoordiger.