You are here

Het Syngenta Flowers-team verwelkomt Varinova tijdens FlowerTrials

Nieuws
01.07.2019

Tijdens de FlowerTrials werden niet alleen honderden bezoekers welkom geheten bij Syngenta Flowers. Ook was het evenement een welkom voor het Varinova team, dat sinds begin juni onderdeel is van Syngenta Flowers.

De cyclamen van Varinova hadden hun eigen plek tijdens de FlowerTrials van Syngenta Flowers, waar Bart Kuijer (Product Management & Sales) en Carolien Klein (Office Manager) van het Varinova Team continu trots met hun planten bezig waren.

Hoe de nieuwe collega’s worden gezien door Syngenta Flowers? “Een absolute meerwaarde!”, vindt Mark Schermer, Head of Syngenta Flowers Europe, Africa & Middle East. “De manier waarop de producten gepresenteerd worden, de kennis en kunde van het team, niet alleen over hun eigen producten, maar cyclamen in het algemeen, is echt een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”

Tijdens de FlowerTrials kreeg ook het gehele Varinova team een rondleiding in het jonge plantenbedrijf van Syngenta Flowers. Mark: “Varinova is een familiebedrijf dat met veel passie en focus op cyclamen een mooi assortiment met producten heeft opgebouwd. Die passie voor de klanten en de producten past goed bij ons.”

Lees ook: Syngenta Flowers gaat zich meer richten op Cyclamen.