You are here

Helleborus niger Christmas Carol

Nieuws
07.12.2018
Helleborus niger Christmas Carol

Op zoek naar een adembenemend mooie Helleborus als nieuw ingrediënt voor uw winterproductie? Zoek niet verder dan Helleborus niger Christmas Carol.

Die bloeit gegarandeerd enkele weken voor Kerstmis en geeft elke wintertuin een heldere glans. Christmas Carol is één van de meest geliefde en meest geteelde Helleborus-rassen op de markt. Verkrijgbaar in meerdere potmaten en geschikt voor het aanplanten in de tuin of in bakken en schalen.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom we deze maand alles uit de kast halen om deze prachtige winterbeauty onder de aandacht te brengen. Christmas Carol maakt deel uit van onze speciale Winter Pearl Collection.

In de aanloop naar Kerstmis nemen wij Helleborus Christmas Carol mee naar fotoshoots, we verstrekken persberichten om volop aandacht te genereren en versturen nieuwsbrieven vol met ideeën en updates. Ook tonen we Helleborus niger Christmas Carol op beurzen, zoals FloraHolland.  

Voor meer informatie kunt u onze speciale nieuwsbrief aanvragen bij onze Brand Manager voor Christmas Carol: [email protected].

U kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram:

https://www.facebook.com/Winter-Pearls-Collection-465495793858364/    

https://www.instagram.com/winterpearls_collection/

Helleborus niger Christmas CarolHelleborus niger Christmas CarolHelleborus niger Christmas Carol