You are here

FlowerTrials® 2018 – een must!

Nieuws
19.06.2018
Flower Trials

Op de FlowerTrials® 2018 in De Lier was van 12 tot en met 15 juni j.l. een aantal adembenemende innovaties te bewonderen.

Met name één evenement trok bezoekers uit de hele wereld naar de locatie van Syngenta Flowers Young Plant Production. Dat was de presentatie van onze belangrijkste innovatie in Impatiens walleriana: Imara®.

Tot vreugde van iedereen maakt deze favoriete tuinplant een comeback en is hij resistenter tegen valse meeldauw dan ooit tevoren. Imara® doet het gegarandeerd prima in particuliere tuinen en is door zijn betrouwbare, onderhoudsarme en rendabele productie uitermate aantrekkelijk voor telers.

Ook onze schitterende Calliope®-pelargonium werd er groots gepresenteerd. Momenteel is dit de focus van onze grootste retailcampagne ooit in Groot-Brittannië, Duitsland en Zwitserland. Met lang houdbare bloemen, opvallend intense kleuren en een heel seizoen durende bloei zijn deze gemakkelijke planten precies waar moderne tuiniers van dromen.

In de grotere delen van de tentoonstelling was een ruimte ingericht waar bezoekers konden bekijken hoe enkele van onze retailconcepten en planten, zoals de Calliope®,, er samen uitzien in de praktijk.

Ook konden de bezoekers ons Flower Show Field bekijken met ons volledige assortiment, waaronder een terras met Impatiens walleriana Imara® in de volle zon.

Neem contact op met onze vertegenwoordiger voor meer informatie over FlowerTrials® 2018.