You are here

FloriPro Services®: focus op sociale media

Nieuws
02.02.2018
FloriPro Services: groei op sociale media

Onlangs hebben wij het online profiel van Syngenta FloriPro Services® op socialmediakanalen en andere digitale communicatiekanalen uitgebreid tegen het licht gehouden. Ons doel is om u via diverse kanalen online te informeren over al onze innovaties, expertises, meningen en de evenementen waar wij aanwezig zijn. Via bestaande en nieuwe wegen.

Om een grote diversiteit aan interessante wetenswaardigheden en inzichten te delen, willen wij optimaal gebruikmaken van al onze socialmediakanalen. U informeren en ondersteunen, ongeacht uw relatie met FloriPro Services. Dit biedt u de mogelijkheid om een blik achter de schermen te werpen in de FloriPro-business en ons echt te leren kennen als gepassioneerde mensen. Samen vormen wij de FloriPro-community. We koesteren die gemeenschap en willen deze inzetten om uiteindelijk samen met u een brede samenwerking te realiseren.

Kijk dus uit naar ons vernieuwde profiel op verschillende socialmediakanalen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en zoals altijd horen wij graag uw op- of aanmerkingen.