You are here

Er is zoveel op de IPM 2019 te zien...

Nieuws
06.12.2018
IPM 2019

Onze stand op de IPM Essen 2019 wordt dit jaar extra bijzonder. Gedurende de vier beursdagen (22-25 januari) zetten wij niet alleen de huidige uitblinkers uit ons assortiment in de schijnwerpers, maar laten wij ook tal van nieuwigheden zien.

Centraal staat onze doorbraak in de veredeling van Impatiens walleriana: Imara®.

Imara® kreeg afgelopen juni tijdens de lancering op de FlowerTrials® in Nederland veel waardering en heeft sindsdien de sierteelt veroverd. Imara® was in juli de plant waar alles om draaide in de ‘B&Q Bursting Busy Lizzie’ showtuin op de Hampton Court Palace Flower Show, één van de tentoonstelling van de Royal Horticultural Society in Engeland. De tuin werd tweemaal onderscheiden, onder meer als Best Show Garden.

De lancering dit jaar markeerde een welkome terugkeer van Impatiens na de uitbraak van valse meeldauw in 2011. Imara® is sterk, veerkrachtig en houdt zich onder alle omstandigheden staande tegen de ziekte.

Syngenta’s Calliope®-assortiment vormt het middelpunt van onze IPM-stand. De presentatie van dit assortiment in vijf verschillende planttypes met in totaal 34 kleuren, brengt prachtig in beeld hoe deze opvallend mooie geranium alles biedt waar de hedendaagse consument om vraagt, waaronder het feit dat Calliope® het gehele seizoen bloeit en supereenvoudig te verzorgen is.

Voortvloeiend uit onze overname van Floranova eerder dit jaar, presenteren wij voor de eerste keer ons interessante Vegetalis-assortiment van stadsgroenten.

Andere blikvangers die wij laten zien, zijn:

  • onze exotische klimmer Mandevilla Rio®, die staat voor de beste genetica op dit gebied in de sierteelt;
  • Sunfinity – onze unieke zonnebloem die overdekt is met bloemen en het gehele seizoen bloeit;
  • Do it Right! - het marktleidende programma van klein- en grootbloemige violen die met een houdbaarheid van 95% op de verkooptafel de concurrentie voorblijft in onafhankelijke testen;
  • een verbazingwekkend poinsettia-assortiment dat de beste genetica van Syngenta Flowers®
  • een indrukwekkende presentatie van nieuwe één- en tweejarigen en voorjaarsbloeiende vaste planten.

Behalve deze prachtige hoogtepunten die we op de stand laten zien, houden we ook ons traditionele Happy Hour; één van de meest bezochte netwerkbijeenkomsten op de beurs.

Met zoveel moois dat we kunnen laten zien, kijken wij er naar uit om u op de IPM 2019 van 22-25 januari te verwelkomen. 

Neem contact op met uw vertegenwoordiger van Syngenta Flowers® over uw IPM 2019-plannen of boek uw ticket hier.

Es gibt so viel zu sehen auf der IPM 2019...Es gibt so viel zu sehen auf der IPM 2019...Es gibt so viel zu sehen auf der IPM 2019...