You are here

De favorieten van de consument

Nieuws
22.10.2018
Consumers’ favourites

In 2019 komen ze eraan, stuk voor stuk getest door consumenten: onze gloednieuwe Trio Combi's (MultiColours) in één papieren plug.

In uitgebreide praktijkproeven gedurende twee jaar in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben we geweldige combinaties geselecteerd die het erg goed doen. Elke combi is ontwikkeld op basis van groei- en bloeitijd en voldoet precies aan de wensen van de consument.

Om te beginnen komt er een serie van 11 combinaties, geproduceerd in 60-gaats trays. Bij de selectie gaat het om: twee Calibrachoa, twee Verbena, één Lobelia, één Petunia, één Sutera en vier combinaties van verschillende rassen en gewassen. 

Alexander Ern, brand manager bij Syngenta Flowers®, vertelt: “Onze nieuwe Trio Combi's zijn getest bij onafhankelijke proefstations en alle combinaties behaalden een hoge score. Andere combinaties die deze zomer ook uitstekende buitenprestaties vertoonden, zijn de Petunia Dekko Leonardo Mix Improved, onze Lobelia® Sea Mix en de Sutera Cabana® Amazonas Mix.”

En nog belangrijker: uit onderzoek blijkt dat de nieuwe Trio Combi's precies overeenkomen met wat de consument het meest aanspreekt. Dus bent u op zoek naar een commercieel product dat goed verkoopt in 2019? Dan zit u met deze Trio Combi's goed!

Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor meer informatie.

Consumers’ favouritesConsumers’ favouritesImara Testimonial