You are here

Compacte Trio Deltini blinkt uit in uniformiteit

Nieuws
16.10.2019

Vanaf 2020 heeft Syngenta Flowers een nieuwe toevoeging op de bestellijst voor jonge planten: Trio Deltini. Eén plug met drie verschillende viooltjes van de Deltini serie, de meest uniforme violenserie uit het assortiment. Trio Deltini is beschikbaar in 5 verschillende kleurcombinaties die inmiddels uitgebreid zijn getest.

“Deltini is in de cornutawereld een heel compacte serie”, vertelt Product Manager Ronald Karsenbarg. “Ze staan erom bekend dat ze gelijk bloeien en groeien. De drie verschillende kleuren groeien dus niet tegen elkaar op, het blijft een mooie compacte combinatie.”

De uniformiteit is ook kenmerkend aan de Deltini’s, daarom past de serie zo goed in deze Trio-productvorm. Het biedt volgens Ronald gemak voor de kweker, die niet drie verschillende pluggen hoeft te bestellen om deze vervolgens zelf te combineren. “In deze plug zijn de drie verschillende zaadjes al gezaaid. Het teeltproces is verder hetzelfde als de andere Deltini violen.”

De Deltini serie is geschikt als voor- en najaarsviooltje. De mixen passen het beste in de grotere potmaten van 12 of 13 centimeter.

Te zien op IPM 2020 en de PopUp Shows Germany
De vijf verschillende mixen zijn uitgebreid getest en vanaf 2020 beschikbaar. Benieuwd naar deze nieuwe serie? Kom dan langs bij Syngenta Flowers op IPM Essen 2020 of de PopUp Shows 2020 in Duitsland, waar we Trio Deltini laten zien.