You are here

Labels

Labels stimuleren de verkoop van planten en dienen daarom opvallend te zijn en de consument het gevoel te geven dat hij/zij na aanschaf goed voor de plant kan zorgen. Wij bieden een uitgebreide serie labels en etiketten om aan die behoefte te voldoen.

 


  

Stek producten

Elke plant binnen ons stek assortiment word geleverd met een fotolabel. Alle labels voor onze uit stek geteelde variëteiten - verkocht in de 128 X-tray® - worden geleverd in eenheden van 126 stuks, het gegarandeerde aantal planten in elke door ons geleverde tray. Zo kunt u er zeker van zijn dat elke plant van precies één label voorzien is zonder tekorten of verspilling. 

De labels voor variëteiten met of zonder licentie worden tegelijk met de planten rechtstreeks aan u geleverd, dus u hoeft die niet apart te bestellen. 
 

NIEUWE ‘consumenten’ labels voor 2012


 

Vaste planten

De meeste vaste planten in ons Calendar Colors® assortiment worden geleverd met label.


 

Variëteiten uit zaad

Ook diverse producten uit ons zaad assortiment worden tegenwoordiget met label geleverd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Algemene etiketten die aan al uw wensen voldoen zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle grote etikettenleveranciers, zoals Flora MGB