You are here

Imara® - Sterk en resistent

De nieuwe generatie van Impatiens walleriana, Imara®, is sterker en beter bestand tegen valse meeldauw dan ooit tevoren. Dankzij een uitstekende tuinprestatie gaat Imara® door tot de eerste nachtvorst.

Achter de schermen van het succes

Guy Clapham

"Onze eerste proeven met de Imara® Impatiens walleriana toonden beduidend meer weerstand tegen ziektes dan andere Impatiens walleriana die we hebben gekweekt. We zijn vooral onder de indruk van de plantbouw van Imara® en hebben ontdekt dat deze zeer krachtig en bloemrijk is. We zijn enorm verheugd om Impatiens walleriana weer te kunnen kweken en we zijn er zeker van dat klanten heel blij zullen zijn om ze in hun tuin te hebben."

De favoriet van elke tuinliefhebber is terug van weggeweest!

Imara® brengt een van de meest geliefde planten onder de consumenten terug op de markt. Zon, regen of schaduw, Imara® gedijd gegarandeerd in elke tuin, op elk terras en op elk balkon. De goede houdbaarheid en de bewezen tuinprestatie maken Imara® tot dé eerste keuze van de consument.

Regen
Nick Taylor

"Toen we voor het eerst hoorden dat de Impatiens walleriana terugkwam, waren we erg enthousiast, maar we hadden ook de gebruikelijke zorgen. We zijn echter zeer verheugd te kunnen melden dat onze eerste ervaringen met Imara® buitengewoon positief waren. De groeikracht, vertakking en algemene groei-eigenschappen zijn zeer goed geweest. Ook heel vroeg in het seizoen heeft deze serie het heel goed gedaan. Ons beeld bij de Imara® op dit moment is dat dit de beste Impatiens walleriana is die we ooit hebben gezien."

Series

 

 

 

Wilt u meer weten, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

© 2018 Syngenta. Alle rechten voorbehouden. Deze publicatie en de inhoud daarvan zijn eigendom van Syngenta en de afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie bedoeld. Het kopiëren of reproduceren op welke wijze ook, is niet toegestaan. Imara®, het Syngenta FloriPro® Services logo en het Syngenta Flowers logo zijn handelsmerken en eigendom van een van de ondernemingen die deel uitmaken van de Syngenta Group. Syngenta Seeds heeft de informatie in deze publicatie met veel zorg en vakkundigheid samengesteld. Deze publicatie beoogt Imara® te promoten zoals het gewas in werkelijkheid is, zonder echter enige expliciete of impliciete garanties te geven met betrekking tot onder meer de verkoopbaarheid en de geschiktheid van de plant voor specifieke doeleinden, en nietinbreukmakend op rechten. Syngenta kan geen aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot de inhoud van deze publicatie.