You are here

Syngenta Flowers is klaar voor FlowerTrials 2019!

Evenementen
07.05.2019

Met een gloednieuwe look en feel biedt Syngenta Flowers bezoekers van de FlowerTrials-locatie in De Lier een exclusieve kijk op nieuwe producten. Syngenta Flowers presenteert zich als één bedrijf dat genetica en oplossingen van wereldklasse biedt aan alle spelers in de keten. Dit straalt de nieuwe look van het Syngenta Flowers-merk ook uit - Syngenta Flowers is in beweging en kan niet wachten om de nieuwe look & feel aan de FlowerTrials-bezoekers te laten zien.

Go Veggie met Vegetalis®

Er is een grote lancering van Vegetalis tijdens de FlowerTrials. Met Vegetalis breidt Syngenta Flowers het assortiment uit met een geheel nieuwe serie  groenten en kruiden, speciaal ontwikkeld met het oog op de consument. "Het zelf kweken van groenten is een continu stijgende trend bij de consument", zegt Anna Obermann, projectleider bij Vegetalis. "Gezond leven, dichtbij de natuur staan en het plezier van zelf oogsten, motiveren steeds meer consumenten om zelf voedsel te verbouwen." Syngenta Flowers is ervan overtuigd dat Vegetalis perfect gepositioneerd is om consumenten de allerbeste resultaten te geven, want er wordt alleen gebruikgemaakt van beproefde genetica. Bezoekers kunnen tijdens de FlowerTrials kennismaken met deze serie. Ben je klaar om deze nieuwe generatie heerlijke producten te proeven?

 

Dipladenia Rio®: Relax, het is Rio!

Sprankelend, levendig en zonder gedoe: het is simpelweg genieten met de tropische Dipladenia Rio! Tijdens de FlowerTrials introduceert Syngenta Flowers 12 noviteiten verdeeld over 4 series, om de keuze voor de teler makkelijker te maken. Nieuw in het assortiment is Rio Petite, die niet alleen goed oogt maar ook compact is en snel weggroeit. Maar ook Rio Grande komt aan bod. Deze klimmer is perfect voor piramides en grote containers. Daarnaast is er Rio Elegant, een van de favorieten bij de consument dankzij de vele grote bloemen en een uitstekende vertakking. Er zijn echter meer redenen waarom Rio zo in de smaak valt bij het publiek: Syngenta Flowers breidt het kleurenpalet uit met opvallende tinten zoals Burgundy en Appleblossom.

 

IMARA®, Calliope®, Sunfinity® en nog veel meer!

Imara - de bijzonder populaire doorbraak in de veredeling van Impatiens walleriana mag niet ontbreken uit de spotlight. Syngenta Flowers laat meer zien van Imara: meer tuinprestaties, meer kleuren, met nóg meer op stapel. Sunfinity werd vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd. Inmiddels is dit sterke ras volop in productie. Met een eindeloos aantal bloemen fleurt Sunfintiy elke tuin, elk terras en elke entree in Noord-Europa op, de hele zomer lang. Daarbij komt nog Pelargonium Calliope, de geranium die met een breed assortiment in sprankelende kleuren het leven kleurt, zelfs tot in de late herfst.

De Syngenta Flowers FlowerTrials zullen ook dit jaar in het Westland plaatsvinden. Er worden weer veel bezoekers verwacht die zich niet alleen kunnen vermaken, maar na afloop ook goed geïnformeerd weer naar huis kunnen. Voor snelle toegang, meldt u zich vooraf aan op de FlowerTrials®-website.

 

Syngenta Seeds Young Plant Production

Noordlierweg 14

2678 LV De Lier

Nederland

 

11 - 14 juni 2019 | 8.00 - 18.00 uur