You are here

Syngenta FloriPro Services laat op IPM 2018 zien wat de consument van planten verwacht

Evenementen
12.12.2017

Syngenta FloriPro Services® (FPS) presenteert tijdens de IPM de nieuwe Calliope® Pelargonium-lijn als plant die de consument precies geeft wat die wil.

De claim is gebaseerd op een diepgaand marktonderzoek uit 2017 in zowel het Verenigd Koninkrijk als Duitsland dat exact aantoont wat de consument verwacht van planten. De meest gevraagde eigenschappen waren: langdurige bloei, sterke kleuren die een heel seizoen opvallen en onderhoudsvriendelijke planten. De opvallende, prachtige Calliope® serie die al die kwaliteiten samenbrengt, stoelt op 120 jaar ervaring en veredeling bij Syngenta Flowers en is de kroon op de inspanningen die FPS in 2017 heeft gedaan op het gebied van vernieuwing.

Het assortiment omvat meer dan 34 langbloeiende rassen die beschikbaar zijn in een breed scala aan krachtige kleuren, variërend van wit tot donker rood. Op de markt gebracht als THE EASY WAY TO COLOUR YOUR LIFE brengt het Calliope® assortiment kleur in het leven van de consument zonder dat deze daar veel omkijken naar heeft. Calliope® beantwoordt daarmee aan de wensen van de hedendaagse consument. Retailers zullen ook graag kennisnemen van het feit dat de nieuwe Calliope® niet alleen een uitstekende tuinprestatie kent, maar dat met de serie aanwijsbaar hogere verkoopprijzen zijn te realiseren in vergelijking met standaard Pelargonium rassen en tevens als getest consumentenmerk de verkoop stimuleert. 

De indrukwekkende stand van FPS op de IPM ESSEN krijgt in 2018 een nieuwe uitstraling. De look-and-feel zal er vooral op gericht zijn een blijvende herinnering mee te geven aan de bezoekers. Zij zijn de eersten die onze nieuwe violenaanbod, dat onder de merknaam Do it right! op de markt komt, te zien krijgen. Dit aanbod is gebaseerd op de kwaliteiten van de beste groot- en kleinbloemige violen, die al een vooraanstaande reputatie hebben waar het gaat om de tuinprestatie, betrouwbaarheid, uniformiteit en de brede keuze uit kleuren en planttypes. Het Do it right! assortiment omvat de bijzonder fraaie grootbloemige Delta® en Colossus® series, en de zeer veelzijdige kleinbloemige Endurio, Deltini en Rocky series. Van al deze rassen is ook bekend dat deze betrouwbaar en op economische wijze kunnen worden geteeld. Dit alles is te zien samen met een keur aan noviteiten uit de FPS-programma's voor een- en tweejarigen en voorjaarsbloeiende vaste planten.

FPS houdt zoals gewoonlijk het altijd populaire Happy Hour. Op de komende IPM zal dat woensdag 24 januari van 16.30 tot 18.30 uur zijn. Dat is de tweede dag van deze vakbeurs die u niet mag missen. Klanten worden uitgenodigd voor een van de meest bezochte netwerkbijeenkomsten op de beurs; dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Met zo veel te zien is het verstandig om u bij uw bezoek aan onze stand 1C29 in Hal 1 ervan te verzekeren dat u van onze FPS-medewerkers vanuit heel Europa het fijne hoort over onze oplossingen die retailers en consumenten precies dat geven wat zij willen.

Over IPM

Het toonaangevende IPM ESSEN is de grootste internationale tuinbouwbeurs ter wereld. Maar liefst 1.600 exposanten uit meer dan 50 landen brengen op de IPM 2018 een grote verscheidenheid aan planten, technologische ontwikkelingen, apparatuur en diensten bijeen. Samen zorgen ze ervoor dat de IPM de grootste tuinbouwvakbeurs in de wereld is. Het evenement is van ongekend belang voor zowel deelnemers als bezoekers, die elk jaar in grotere getalen aanwezig zijn.

Er worden dit jaar meer dan 60.000 bezoekers verwacht, om nieuwe contacten te leggen, relaties te versterken en te leren over innovaties en kansen in de groene sector.

Ga naar www.ipm-essen.de voor informatie over de routebeschrijving, toegangsprijzen en het programma van IPM.