You are here

FlowerTrials 2018!

Evenementen
12.04.2018

FlowerTrials® 2018

Tijdens de FlowerTrials® van dit jaar presenteren wij nóg méér belangrijke innovaties dan u van ons gewend bent.

De ‘must-see’ is onze grote vernieuwing in Impatiens walleriana. U bent van harte uitgenodigd deze nieuwe doorbraak uit de veredeling van Syngenta Flowers te komen bekijken. Mis de onthulling van deze nieuwe serie niet, die ook wel de "belangrijkste ontwikkeling in de sierteelt van de afgelopen 25 jaar" wordt genoemd.

U kunt ook een uitgebreide presentatie bekijken van al onze consumenten- en retail-promoties voor onze Calliope® Pelargonium. Momenteel ligt de focus op deze grootste campagne die wij ooit voerden op het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Mocht dit alles u nog niet volledig hebben geïnspireerd, kijk dan eens naar onze Begonia Tophat die bijna onafgebroken doorbloeit, of naar onze nieuwe en verbeterde compact blijvende leeuwenbekserie Anthirrhinum majus Snaptini, of naar de klassieke Mandevilla hybrid Rio® die uitstekend presteert in verschillende weersomstandigheden.

Ons Flower Show Field is tijdens alle FlowerTrials®-dagen vrij toegankelijk en wij kijken ernaar uit om samen met u op woensdag 13 juni vanaf 16.00 uur te barbecueën onder het genot van een drankje en muziek.

Voor snelle toegang, meldt u zich vooraf aan op de FlowerTrials®-website. https://www.flowertrials.com/en/registration

Locatie:

Syngenta Seeds Young Plant Production

Noordlierweg 14, 2678 LV De Lier

Nederland

 

Datum: 12 tot en met 15 juni, 8.00 - 18.00 uur

 

Graag tot ziens op onze FlowerTrials® 2018.